Din septembrie vom avea in oferta noul controler ESTYMA IGNEO TOUCH cu meniu in limba romana
Noua centrala pe lemne si carbune cu schimbator de caldura din otel de 8 mm si cu o usa de alimentare generoasa pentru alimentare butucilor de lemne.

Noi produse în gama noastră. Importăm regulatoare de tiraj pentru coşuri de fum. O soluţie pentru cei care au tiraj prea mare în coş de fum.
A apărut modelul de 18kW din seria BIO COMPACT (centrale pe peleţi compacte). Centrala este echipată cu controler ESTYMA IGNEO SLIM cu Fuzzy Logic 2, cu arzătorul FIREBLAST şi rezervor încorporat de 150 litrii (100kg). Este destinată încălzirii spaţiilor de până la 150 mp. Noua centrală are clasa 5 de emisii (cea mai mare) conform normelor EN303:2012.
A apărut noul controler din cameră VIDEROOM, un nou modul care se poate conecta la controlerul centralei (lângă VIDENET sau VIDEGSM). Funcţionează ca un termostat de cameră avansat cu touch screen şi are funcţia de control centrală de la distanţă.
Cu ajutorul modului VIDE NET, utilizatorii pot controla de la distanţă centralele TEKLA din seria BIO şi ECO prin smartphone, tabletă, laptop sau PC. Dupa înregistrare pe site-ul igneo.pl, utilizatorul are control total asupra funcţionării centralei.